På besøg hos Emma Faller“I min graviditet gjorde jeg mig mange tanker om, hvordan jeg ville blive som mor. Jeg håbede så meget, at jeg ville kunne være mig selv og gøre tingene på min egen måde uden at føle mig presset af udefrakommende forventninger. I dag er der så mange “rigtige” måder at være forældre på, og jeg havde en følelse af, at det ville blive alt for svært og kompliceret for mig. Men at være Eriks mor har føltes naturligt helt fra han kom ud, varm og blød, og blev lagt på min mave en sen nattetime i januar for 4 måneder siden"


"Jeg føler mig stærk og sikker i moderskabet, på en måde som jeg ikke har følt før. Jeg har fra starten taget et aktivt valg om at følge min mavefornemmelse og lukke af for alle de “bare vent”-formaninger man møder som helt ny mor og i stedet fokusere på alle de små sejre i vores lille familie"


"Det er så personligt at blive forældre og alle børn er forskellige, så man kan ikke sætte det i system eller give et entydigt facit på, hvordan man gør det rigtigt. Jeg gør mig umage hver dag, og gør det som jeg tror er allerbedst for min Erik, og det giver mig mulighed for at nyde tiden og ikke tænke på alt det jeg måske “burde” gøre""Og så vil jeg fremover forsøge at overdøve de negative “bare vent” som mine nærmeste vil møde når de skal være forældre. Jeg vil fortælle om alle de fantastiske og dejlige og positive “bare vent” som venter forude og gøre mit bedste for, at forældreskabet bliver noget de kan glæde sig til og ikke noget der er forbundet med frygt og angst for ikke at være god nok"


Tilbage til blog